Partidul Uniunea Salvați România, filiala județeană Suceava, își anunță simpatizanții că începând cu data de 12 mai și-a constituit o nouă filială, în cea mai mare și mai bogată comună a județului – Șcheia, continuând astfel dezvoltarea în teritoriu a celui mai tânăr partid parlamentar din România.

În structura de conducere proaspăt aleasă se regăsesc doi dintre vicepreședinții organizației județene a USR Suceava, Iulian Cimpoeșu – președinte și Lorena Ignătescu – vicepreședinte, cel de al doilea vicepreședinte fiind ales în persoana lui Marcel Baciuc.

„Implicarea tot mai activă în transparentizarea activităților administrației publice locale și sprijinirea comunității în problemele legate de infracționalitatea ridicată, de infrastructură și de mediu, sunt doar câteva din prioritățile organizației noastre. Șcheia este o comună care depășește, atât ca număr de locuitori, cât și ca buget, multe din orașele județului Suceava, așa că merită o dezvoltare corespunzătoare” a declarat Iulian Cimpoeșu, președintele USR Șcheia.

Fără a beneficia încă de un sediu, USR Șcheia își va desfășura temporar activitatea în sediul USR Suceava, de pe strada Petru Rareș nr.7.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.