Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei, cei doi viceprimari ai municipiului Suceava, au inițiat un proiect de hotărâre pentru a interzice vehiculele cu tracțiune animală pe domeniul public.

„Acest proiect de hotărâre care a fost inițiat vine ca urmare a cererilor primite din partea cetățenilor municipiului Suceava. Noi, viceprimarii, suntem doar pe hârtie. Prin acest proiect interzicem căruțele în municipiul Suceava. Bineînțeles, cine nu va respecta această decizie va primi o amenda,  iar mai mult decât atât calul va fi returnat proprietarului, iar căruța va rămâne pe domeniul public până când proprietarul va face dovada plății amenzii. Aceste căruțe încurcă traficul, dar sunt folosite și pentru a transporta deșeuri. Sper ca acest proiect să fie votat săptămâna viitoare în ședința de Consiliul Local. Mă voi implica activ în acest proiect și voi verifica în permanență dacă se ține cont de această decizie”, a declarat Lucian Harșovschi.

În încheiere, Harșovschi, a subliniat faptul că aceste căruțe nu vor mai avea acces în municipiul Suceava indiferent de oră.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.