Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a informat că solicitările privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse începând de luni, 18 octombrie. Acesta a precizat că formularul de cerere și declarația pe propria răspundere pot fi procurate de solicitanți prin asociațiile de proprietari pentru ajutorul la energie termică, electrică și gaze, care locuiesc în condominii și de la Primăria Mmunicipiului Suceava și Primăria din Burdujeni – Direcția de Asistență Socială pentru ajutorul la lemne, energie electrică și gaz metan pentru cei care locuiesc la casă și nu sunt arondați sau constituiți în asociații de proprietari.
„Pot beneficia de acest ajutor persoanele care obțin un venit mediu net lunar de până la: 1.386 lei de persoană, în cazul familiilor și 2.053 lei pentru persoanele singure.
Cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 15 noiembrie 2021, pentru a putea beneficia de indemnizație începând cu luna noiembrie”, a explicat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.