Viceprimarul Suceevei Lucian Harșovschi anunță că începând de luni, 15 martie, se va deschide un nou centru de vaccinare în municipiul reședință de județ.  După cel de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” (vaccin AstraZeneca) și cel de la Școala Gimnazială “Miron Costin“ (vaccin Pfizer), se va operaționaliza și centrul de vaccinare de la Iulius Mall Suceava, unde se va folosi vaccinul Moderna.

”Vaccinul este diferit la cele trei centre, vă puteți programa în funcție de tipul de vaccin dorit și, bineînțeles, în funcție de numărul dozelor disponibile. Vaccinarea se face doar pe bază de programare, accesând linkul: https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/. Deja se pot face programări pentru centrul de la Iulius Mall”, a spus Harșvoschi.

centru de vaccinare

centru de vaccinare

El a arătat că până la data de 12 martie, la cele 2 centre ale primăriei, s-au vaccinat 2066 de suceveni.

Rata de infectare cu Covid-19 în municipiul Suceava este în trend descrescător, ajungând la 1,89 la mia de locuitori. ”Centrele de la Școala Gimnazială Nr. 7 și Școala Gimnazială Nr. 9 sunt pregătite și ele și așteaptă să fie operaționalizate când România va primi alte doze de vaccin”, a mai completat viceprimarul Sucevei.

centru de vaccinare

centru de vaccinare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.