Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi reamintește sucevenilor că pot dona haine, încălțăminte și jucării celor care au nevoie, prin depozitarea acestora în containerele de colectare special amplasate în oraș.
Potrivit viceprimarului, containerele de colectare sunt amplasate în în zona Pieței Agroalimentare Burdujeni, la intersecția Străzilor Stațiunii și Slătioara din Obcini, la intersecția străzii Zorilor cu bulevardul George Enescu și în  zona Pieței Centrale Agroalimentare din municipiul Suceava.
Sunt amplasate câte două containere la fiecare locație, unul fiind destinat adulților, iar celălalt copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.
Menționez că toate containerele sunt deschise, lucrurile depozitate sunt ridicate periodic, sortate, spălate, dezinfectate, apoi distribuite celor nevoiași, de către persoanele din cadrul Fundației „Ana”, cu care Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Suceava continuă colaborarea și în acest an”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.
Acesta a subliniat că anul trecut au fost colectate 17.900 kg de îmbrăcăminte și încălțăminte, 17.450 kg au fost trimise cazurilor sociale, iar restul au fost arse, neputând fi folosite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.