Municipiul Suceava va intra în curând în atmosfera de sărbătoare. Potrivit viceprimarului Marian Andronache s-a început deja împodobirea orașului pentru ca sucevenii să se bucure și anul acesta de iluminat festiv.

Pentru prima dată, în centrul orașului va exista o cupolă de lumini, la fel ca în marile orașe ale României.

„În zona centrală vom avea o cupolă luminoasă, deosebit de frumoasă, la fel ca în mare le orașe din România. Eu mi-am dorit de foarte mult o astfel de cupolă, însă pe motivul banilor insuficienți nu am reușit până acum. Deși, proiectul pentru o astfel de cupolă este destul de amplu, și ar fi trebuit să începem să lucrăm la el încă din primăvară, s-a hotărât că vom opta pentru această cupolă de-abia în vara acestui an. Proiectul a însemnat un întreg proces de calcule și avize pentru că nu este un proiect simplu și a trebuit să ne luăm toate măsurile de siguranță și să fim pregătiți pentru condițiile meteo de iarnă. Până marți, 21 noiembrie, sperăm să avem deja această cupolă instalată. Lucrarea este una specială, iar firma care realizează acest proiect este una profesionistă din România”, a declarat pentru SuceavaLive,  viceprimarul PMP Marian Andronache.  

 Trebuie spus că se va renunța la plasa de lumini care a fost instalată anul trecut în centrul orașului, aceasta urmând să fie folosită sub altă formă, într-o altă zonă a orașului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.