În cadrul emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1, prezentată de cunoscuta Iuliana Tudor, a fost prezent sâmbătă, 19 mai, și viceprimarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc.

Vizibil surprinși de faptul că un om politic poate avea o legătură atât de strânsă cu muzica populară, membrii juriului l-au ascultat cu maximă atenție pe viceprimar, în speranța că vor reuși să găsească vreo greșeală în interpretare, lucru care nu s-a întâmplat.
Radu Reziuc a reușit să îi impresioneze pe Mircea Dinescu, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan și, mai ales, pe Grigore Leșe, prin talentul său nativ.

După ce a evoluat în fața acestora, Grigore Leșe a declarat:„ A cântat foarte bine. Nu am ce să îmi notez, a reprodus perfect, a cântat bine până la Dumnezeu și înapoi”.

De asemenea, viceprimarul a recunoscut în fața juraților că vrea să aducă un suflu nou în comuna Mitocu Dragomirnei și își dorește ca Dumnezeu să îl ajute să ducă la bun sfârșit până la finalul mandatului, tot ce și-a propus pentru oamenii de aici.
Evoluția viceprimarului la emisiunea de la TVR 1 poate fi urmărită accesând link-urile de mai jos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.