Viceprimarul USR-PLUS al municipiului Suceava, Teodora Munteanu, se pricepe la tot și la toate. Aceasta își dă cu părerea despre orice lucru se întâmplă în municipiu, în județ sau în țară, fără să facă nimic concret pentru a îndrepta o situație. Dacă până acum Teodora Munteanu s-a priceput la arhitectură, la urbanism, la urși, la sănătate publică, la politică, la infrastructură de orice fel și lista poate continua, acum aceasta se pricepe și la polițiști, uitând că din postura în care este poate face demersuri pentru a schimba ce o deranjează. În primul rând, din postura de politician, aceasta ar putea face lobby la parlamentarii USR-PLUS, care fac parte din coaliția de guvernare, pentru a iniția sau modifica legile astfel încât problemele să fie rezolvate. În al doilea rând, din postura de viceprimar, Teodora Munteanu ar putea interveni, prin proiecte de hotărâre, în vederea eficientizării Poliției Locale, Direcție din cadrul Primăriei municipiului Suceava.

Într-o postare pe Facebook, viceprimarul USR-PLUS al municipiului Suceava, Teodora Munteanu, îi descrie pe angajații Poliției Române ca fiind niște incompetenți pensați și cu pletele în vânt. Aceste aprecieri pot fi făcute de către specialiștii în domeniu, nu de politicieni arhi-pricepuți care par a ști totul, însă nu fac nimic concret pentru a schimba lucrurile despre care își dau cu părerea.

„Din păcate majoritatea polițiștilor noștri nu au pregătire fizică, nu pot să intervină rapid asupra infractorilor violenți, sunt neprofesionist echipați cu echipamente fixe pe corp să dea bine în poze, fetele cu părul în vânt numai bine să le apuce bețivii de păr. Dacă te uiți pe pagina poliției, polițiștii parcă sunt la un concurs de fashion. Se pare că unii sunt mai preocupați de sprâncene decât de profesia lor”, a scris Teodora Munteanu pe Facebook.

Contactată telefonic pentru a răspunde unor întrebări ce se impun în această situație, Teodora Munteanu nu a răspuns reporterului SuceavaLive, însă acest lucru nu este o surpriză, viceprimarul sucevean făcând astfel de „figuri frumoase” mai mereu. Poate că astăzi, fiind zi liberă pentru bugetari, Munteanu a ales să „fugă de orice răspundere” de frica polițiștilor „pensați și la modă”. 

Teodora Munteanu ar trebui să mai facă încă o postare pe Facebook pentru a-i lămuri pe suceveni, cu exemple concrete, despre situația polițiștilor din cadrul IPJ Suceava. Despre câți angajați are, câți se pensează, câți își modifică uniformele pentru a-și pune formele în valoare, câți își poartă pletele în vânt, sau câți au o condiție fizică bună (poate îi și testează pe Stadionul Areni). Și dacă tot a vorbit de un concurs de fashion, Teodora Munteanu ar putea organiza și un concurs pentru a vedea care este cel mai bine îmbrăcat polițist din cadrul IPJ Suceava.

Trebuie precizat că, după fuzionarea partidelor politice USR și PLUS, în organizațiile din țară au avut loc alegeri pentru funcțiile de conducere, iar Teodora Munteanu din președintele OJ USR Suceava a rămas doar vicepreședintele OM USR-PLUS Suceava, întrucât funcția de președinte al Organizației Municipale USR-PLUS Suceava a fost obținută, prin majoritate de voturi, de către Gianina Ursu, fostul lider al OM PLUS Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.