La 26.04.2019, în jurul orei 01.30, patrula de ordine și siguranță publică care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a obținut o informație cu privire la faptul că pe raza orașului Vicovu de Sus, în zona Laura, str. Protopop Ionel Maloș, persoane necunoscute urmează să efectueze activități de contrabandă cu țigarete de proveniență extra-comunitară.

În baza informației, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus s-au deplasat în zona indicată, unde au desfășurat activități specifice.

În jurul orei 01.45, membrii echipajului au observat la o distanță de aproximativ 150m, pe un teren agricol neîmprejmuit din apropierea locului indicat, două siluete, care duceau în spate colete voluminoase și care se deplasau înspre o zonă cu case.

Având în vedere cele de mai sus, polițiștii au efectuat somațiile legale, însă aceștia nu s-au conformat, abandonând coletele voluminoase după care au plecat în fugă, într-o zonă neiluminată, nereușindu-se prinderea acestora.

În locul în care au fost abandonate coletele voluminoase, s-a constatat că acestea conțin țigarete de proveniență extra-comunitară.

Cu ocazia inventarierii coletelor de țigarete identificate, s-a constatat că acestea conțineau 3.490 pachete de țigarete, dintre care 2000 pachete marca Marble, 740 pachete de țigarete marca Compliment și 750 pachete de țigarete marca Marvel, toate fără banderole fiscale de proveniență Duty Free.

Pachetele de țigarete au fost ridicate în vederea confiscării și urmează să fie depuse la camera de corpuri delicte.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „contrabandă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.