Garda de intervenţie Gura Humorului a intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, în urma unui incendiu izbucnit la o gospodărie din oraşul Gura Humorului.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la o casă de locuit, cu pericol de propagare la restul anexelor gospodăreşti şi o locuinţă învecinată.

În eveniment a fost implicat un bărbat în vârstă de 44 de ani, fiul proprietarei, care a fost surprins de incendiu şi a suferit arsuri pe circa 70% din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată de echipajul SMURD la spitalul orăşenesc, de unde a fost preluată de un echipaj SAJ şi adusă la secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter SMURD la Bucureşti.

Au ars locuinţa, pe o suprafaţă de aproximativ 70 metri pătraţi şi bunurile aflate în interior. S-au degradat doi pereţi de la bucătăria de vară, pe o suprafaţă de 16 metri pătraţi. Incendiul a fost lichidat la ora 5.10.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind o explozie în urma unor acumulări de gaz metan. Locuinţa era racordată la reţeaua orăşenească de gaz metan.

Au fost salvate şura, adăpostul de animale şi casa aflată în imediata apropiere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.