Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, este înglodat în datorii, atât la bănci, dar și la una dintre persoanele publice. Potrivit naşul.tv, Victor Ciorbea îi datorează lui Becali o sută de mii de euro.

Gigi Becali, impresionat fiind de situaţia financiară dificilă în care se afla fostul prim-ministru, s-a oferit să îl ajute pentru a depăşi, cel puţin temporar, acest impas. Astfel, Becali i-ar fi dat 100 de mii de euro lui Ciorbea în 2012 şi nu ar fi dorit să încheie niciun act cu acesta.

În declaraţia de avere a lui Victor Ciorbea, apare o menţiune privind un contract de împrumut, în valoare de 65 de mii de euro, încheiat în 2012, fără să fie menţionată persoana de la care a fost contractat împrumutul, cu scadență în 2014, deşi, conform legii, Ciorbea trebuia să precizeze şi numele persoanei şi date din contract.

Victor Ciorbea are credite şi împrumuturi la bănci de 1,6 milioane de euro, pe care trebuie să le plătească în următorii zece ani. În fiecare lună, Ciorbea trebuie să dea la bănci peste 12 mii de euro, în condiţiile în care veniturile familiei sale sunt puţin peste 3 mii de euro pe lună, mai scrie sursa menționată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.