Europarlamentarul Victor Negrescu a criticat modul în care reprezentanții PNL fac campanie și folosesc în mediul online hărți prin care vor să inducă sentimentul că în zonele unde se votează preponderent PSD ar exista oameni mai puțin educați.

Victor Negrescu le-a solicitat celor doi lideri ai PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, să se dezică de astfel de mesaje.

“PNL vrea sprijinul românilor, dar nu ezită să împartă mereu țara în două după modelul deja brevetat de PDL. Ei versus restul, Transilvania versus Oltenia, cei din orașe versus cei de la sate, și lista continuă. Ultima trăsnaie liberală se desfășoară online, unde reprezentanți și activiștii PNL promovează hărți prin care vor să inducă sentimentul că în zonele unde se votează PSD ar exista oameni mai puțin educați, care au picat BAC-ul sau, mai rău, comit agresiuni fizice. Dacă în Oltenia, Moldova, o parte din Transilvania și în tot sudul Țării sunt oamenii atât de răi, atunci mă întreb pe cine vor cei de la PNL să reprezinte. Condamn ferm aceste injurii adresate românilor și solicit celor doi copreședinți ai PNL, Alinei Ghorghiu și lui Vasile Blaga, să se dezică de acest comportament”, a declarat europarlamentarul PSD.

Datoria PSD

“PSD este singurul partid de stânga din România și are datoria să lanseze un program național care să combată decalajele de dezvoltare și inegalitățile sociale. Noi, cei de stânga, credem într-o singură Românie, fără diviziunile sugerate de PNL, în care fiecare cetățean să aibă șansa la dezvoltare și afirmare. Pentru a face acest lucru trebuie în primul rând să asigurăm că orice persoană are acces la cel puțin trei lucruri: educație, sănătate și un loc de muncă. Performanțele Guvernului ne permit să facem acest lucru, de aceea trebuie ca în partid să găsim mecanismele și viziunea noastră pentru România și să le comunicăm mai bine”, a completat europarlamentarul Victor Negrescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.