Fostul premier al României, deputatul Pro România, Victor Ponta, se declară total nemulțumit de modul în care conducerea PSD acționează. Astfel, într-o postare pe contul său de Facebook, Ponta îi întreabă pe toți foștii săi colegi de partid de ce îi fac jocul lui Dragnea și se axează doar pe denigrare în loc să vină cu proiecte și soluții pentru oameni.

De altfel, Ponta se întreabă dacă această strategie este una de a distruge PSD-ul și de a face ca Dragnea și Vâlcov să scape basma curată.

Redăm în continuare postarea integrală făcută de deputatul Victor Ponta.

 

„Am o singură ÎNTREBARE pentru dumneavoastră stimaţi români social-democraţi, oameni de bun simţ, cu şcoala, cu ruşine şi cu frică de Dumnezeu, alături de care am muncit 18 ani şi care mi-aţi fost apropiaţi la bine şi la greu; sunteţi de acord cu această campanie murdară pornită de actuala conducere a PSD împotriva mea, a Corinei Creţu, a lui Mihai Tudose şi a celorlalţi social – democraţi din ProRomania?

1. Nu înţeleg de ce resursele conducerii PSD sunt folosite în bătălia cu mine, cu Mihai Tudose, Corina Creţu, Adrian Țuțuianu??? De ce nu se luptă cu cei de dreapta ( să se lupte cu proicete şi idei – nu cu cu aceste mizerii) ? Este un blat ca Dragnea şi Vâlcov să scape de închisoare şi, în schimb, să distrugă PSD şi să îi lase pe Klaus Iohannis şi pe cei de dreapta să câştige liniştiţi alegerile? De ce conducerea PSD se luptă cu social – democraţii din Europa? Ca să scape de închisoare Dragnea şi Valcov şi, în schimb, să nu mai reprezinte o forţă social – democraţia în România ( ca în Ungaria sau în Polonia)?
2. Acum echipa de postaci angajată de conducerea actuală a PSD răspândeşte acest carton cu acuzaţii la adresa mea – nu este nici măcar original; este doar un carton făcut în anul 2014 de către adversarii PSD în campania prezidenţială / eu ştiu că am luptat împreună împotriva acelor minciuni / aţi luptat alături de mine ca acest gen de mizerii să nu mai manipuleze oamenii – acum, în 2019, PSD promovează exact ceea ce noi combăteam împreună în 2014 ! E normal?
3. Mama, sora şi cumnatul meu au fost acuzaţi de către Portocală şi Onea de prostiile pe care le puteţi şi acum vedea răspândite de postacii plătiţi de Conducerea PSD- eu ştiam că am luptat toţi împotriva abuzurilor făcute de Portocală şi Onea ( e adevărat că Dragnea a fost singurul lider politic mereu protejat la DNA Ploieşti ) / acum să înţeleg că PSD este de acord şi răspândeşte acuzaţiile false ale lui Portocală ? Dumneavoastră, social – democratii credeţi că este corect aşa?
4. Las la o parte faptul că în 2019 niciuna dintre persoanele din cartonul promovat de postacii lui Dragnea nu mai este în funcţia descrisă acolo – înţeleg că aceste campanii se adresează unor oameni atât de ignoranţi şi uşor de manipulat încât nici nu contează ?? Dar Robert Cazanciuc este în continuare Senator PSD şi Preşedintele Comisiei Juridice din Senat – deci este şi el un om rău care trebuie murdărit chiar pe conturile PSD de Facebook?
5. Dacă eu am fost un om aşa de rău cum spun acum postacii plătiţi de Conducerea PSD ( trădător , securist, omul lui Soros, şamd ) atunci Guvernul din 2012-2015 a fost bun sau rău? Voi, social – democraţii romani credeţi că trebuie să vă ruşinaţi sau să vă mândriţi cu Guvernul “Ponta”? Credeţi că după Guvernele “Năstase” şi “Ponta” tot ce poate da mai bun social democraţia din România este Guvernul “Dancilă”?
6. Credeţi că această împroşcare cu noroi, făcută chiar de către postacii actualei conduceri a PSD, împotriva mea, a lui Tudose, Grindeanu – ajută social democraţia sau îi ajută pe cei de dreapta?
7. Faptul că sumele uriaşe primite de conducerea PSD de la Bugetul de Stat ( 115.000 euro pe zi / 3.5 milioane de euro pe lună) sunt folosite pentru campanii negative contra noastră şi pentru viaţa de lux a actualilor lideri ai PSD distrug imaginea social – democraţiei în faţa tuturor românilor pentru mulţi ani de acum încolo! Oare acesta este planul prin care Dragnea şi Vâlcov să scape de închisoare şi să distrugă PSD şi ideea de social democrtație (planul care nu i-a reuşit lui Băsescu în 2010 dar se împlineşte acum)?

Noi, cei din ProRomania, am decis să salvăm valorile social democraţiei europene şi prestigiul de profesionalism dobândit în Guvernarea din 2012-2015 / vrem să îi reprezentăm pe toţi cei de centru stânga care cred în bună cuviinţă, muncă cinstită, în drumul european pentru noi şi copiii noştri!

La Alegerile Europarlamentare din 26 Mai veţi vedea pe prima pagină a buletinului de vot două liste de candidaţi: Lista lui Liviu Dragnea şi Lista lui Victor Ponta, Corina Creţu şi Mihai Tudose! Lăsaţi-vă mintea şi sufletul să decidă unde puneţi stampila de vot!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.