Premierul României, Victor Ponta iese la atac. Prim-ministrul a lansat, marți, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, un apel la conducerea PNL „să nu saboteze Proiectul de revizuire a Constituției din motive politicianiste”. Totodată, Victor Ponta a propus o întâlnire cu liderii partidelor pentru a decide asupra finalizării procesului de revizuire a Constituției.

„Fac un APEL ffff hotarat la conducerea PNL sa nu saboteze Proiectul de revizuire a Constitutiei!!! Din motive politicianiste greu de inteles astfel se va pierde o oportunitate care apare o data la 10-15 ani de a moderniza institutiile statului si de a adapta sistemele de protectie a drepturilor fundamentale!
Orice reforma reala a vietii politice nu poate fi completa fara modificarea Constitutiei!
Si trebuie sa le reamintesc parlamentarilor liberali ca aceasta a fost una dintre principalele promisiuni pe care le-am facut in campania din 2012 cand am fost toti alesi ! Ingroparea acestui proiect ar fi o grava tradare a tuturor celor care au avut incredere in noi!
Propun sa avem cat mai curand o intalnire a liderilor tuturor partidelor parlamentare in care sa decidem finalizarea procesului de revizuire a Constitutiei ( tinand cont de observatiile Comisiei de la Venetia si ale Curtii Constitutionale)!”, a scris premierul Victor Ponta pe pagina de socializare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.