Victor Ponta, președintele Pro România, a declarat miercuri, 9 septembrie, într-o conferință de presă susținută la sediul formațiunii politice de la Suceava, că Alexandra Harșa Samsonescu, candidata Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava este tânăra care reprezintă viitorul în politică și în administrație, iar Florin Sinescu, candidatul la funcția de primar al municipiului reședință de județ reprezintă alternativa pentru cei care își doresc schimbarea în Suceava.

„Îl aveți pe domnul Flutur, ca să vedeți cum arată politica trecutului și pe Alexandra ca să vedeți cum ar trebui să arate politica în viitor. Florin este omul alături de care am lucrat și cel care reprezintă alternativa schimbării administrației sucevene. Noi, cei din Pro România, am ales rolul cel mai greu: să fim cei care spargem blatul la nivel național. De aceea am și rămas singuri împotriva tuturor și de asta sunt atât de trist uneori, când văd că noi ne luptăm cu PNL, iar cei de la PSD se luptă cu noi și ne sancționează pentru că ne luptăm cu PNL”, a declarat Victor Ponta.

Pe de altă parte, liderul Pro România i-a mulțumit lui Ioan Cătălin Nechifor pentru că face parte din lista scurtă a oamenilor care nu l-au trădat niciodată. Totodată, Ponta a subliniat că cel mai important este faptul că există oameni cu care a făcut lucruri bune și cu care a trecut prin bune și rele pentru a-și atinge obiectivele.

De asemenea, Victor Ponta a precizat că formațiunea politică pe care o conduce vine în fața sucevenilor cu candidați care arată modul în care dorește Pro România să facă politică în viitor.

În ceea ce privește alegerile locale, Ponta a precizat că este sceptic în privința modului în care acestea sunt organizate.

„Sunt convins că aceste alegeri, dacă ne uităm la modul în care sunt organizate, în niciun caz nu vor fi democratice și nu vor reflecta ceea ce oamenii așteaptă, ci vor reflecta niște jocuri politice mai mult sau mai puțin corecte. Dincolo de aceste alegeri, îmi doresc pentru oamenii din Bucovina să-și recapete această speranță pe care o recâștigaseră în ultimii ani”, a declarat Victor Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.