Victor Ponta a ținut să ofere o explicație asupra faptului că premierul Viorica Dăncilă a aflat abia după o săptămână de greva de la Complexul Energetic Oltenia, devenită între timp o criză energetică de nivel național pentru că minerii refuză de 6 zile să mai lucreze până nu li se măresc salariile, iar reactorul Rovinari a fost închis din lipsă de combustibil.

Astfel, fostul prim-ministru spune că serviciile și structurile de specialitate responsabile cu informarea nu o recunosc pe Viorica Dăncilă ca fiind premier, fiind sub comanda lui Darius Vâlcov și Liviu Dragnea care, momentan, sunt încă în vacanță:

”Nu, un premier e imposibil să nu primească imediat, în 24 de ore, toate datele de o asemenea anvergură şi să nu meargă să încerce să rezolve problema. Realitatea tristă e că doamna Dancila nu este văzută de structurile de specialitate ca fiind premier. Dacă domnul Valcov nu ar fi fost în vacanţă, ar fi fost informat şi s-ar fi dus personal să negocieze. Când domnii Vâlcov şi Drangea nu sunt în ţară, n-are cine să se ocupe. Doamne-fereşte de mai rău.” a declarat fostul lider PSD.

Liderul partidului Pro România a avut o intervenție telefonică joi seara, în cadrul emisiunii Dosar de politician de pe postul B1TV, unde a făcut mai multe dezvăluiri din culisele scandalului Complexului Energetic Oltenia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.