Liviu Dragnea promovează bufoni şi pro-ruși, în timp ce Călin Popescu-Tăriceanu se poziţionează drept „omul raţional şi serios”, iar România va face un nou împrumut în 2019, a precizat preşedintele partidului Pro România, Victor Ponta, într-o postare pe Facebook, de sâmbătă.

„1. Tot felul de bufoni, scule ale Sputnik şi peremisti caraghioşi sunt băgaţi în fata Liviu Dragnea să vorbească despre suspendare şi punerea sub acuzare a lui Iohannis/ că de obicei el îi împinge de la spate ca să negocieaze ceva pentru interesele lui personale şi apoi se spala pe mâini ca Pilat din Pont.
2. Tariceanu înţelege jocul şi nu ratează ocazia să se prezinte ca omul raţional şi serios / faptul că PSD iese rău şi pare extremist şi generator de instabilitate din chestia asta nu îl interesează nici pe el nici pe Dragnea”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a mai descris şi cum, din punctul său de vedere, a procedat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în cazul ordonanţelor privind Codul Penal şi de Procedura Penală.

„3. Aceeaşi metodă este practicată şi în cazul ordonanţelor privind Codul Penal şi de Procedura Penală : Dragnea pune căţeii să latre / Tudorel spune ceva din care fiecare înţelege ce vrea şi nimeni nimic / USR şi PNL sar ca arşi în capcană / între timp Dragnea îşi aranjează pentru el completul de judecată pe care îl crede el “favorabil”, îngheaţă Dosarul “Teldrum” sau lasă pe alţii să se judece pentru Lacul lui Belina, rezolva că hotărârea privindu-l pe Darius Valcov să nu se redacteze până la prescripţie şi îşi vede bine merci de viaţă în vilele RAPPS de la Scrovistea şi Neptun!”

Preşedintele Pro România a şi caracterizat bugetul drept „fals” şi l-a acuzat pe Liviu Dragnea de faptul că ar avea legătură cu persoane din cadrul serviciilor de informaţii.

„Între timp aprobăm FAKE Bugetul, continuăm propaganda cu FAKE Programul de guvernare, lupta FAKE cu Statul Paralel (ăla alături de care fuma pe canapea şi căruia îi mângâia ghipsul) şi cu “securiştii” (ăia cărora le ducea vin şi le tăia porcul ca să îşi arate prietenia)!”

Nu în ultimul rând, potrivit lui Victor Ponta, România ar urma să încerce să obţină un nou împrumut.

„Iar România urmează să se împrumute în 2019 cu 36 miliarde de ron ( cam 8 miliarde de euro) ca să finanţeze deficitul cheltuielilor din Buget!!!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.