Deputatul Ștefan Alexandru Băișanu a precizat că la alegerile din 5 octombrie vor participa 985 de liberali.

Conform conducerii Organizației Județene a PNL alegerile vor fi în sala mare a Casei de Cultură. Principala problemă e că sala mare a Casei de Cultură are 750 de locuri.  Bătălia se va da între Alexandru Băișanu, actualul președinte și Marius Ursaciuc, primar de Gura Humorului.

Cele trei segmente de alegători liberali sunt reprezentate de 250 de membri care fac parte din delegația permanentă, 576 care sunt rezultatul alegerilor din organizațiile teritoriale și restul de 157 fiind bonus.

Băişanu a subliniat că va trebui improvizat ceva pentru a putea oferi confortul necesar alegătorilor şi promite că numărul cabinelor de vot va fi suplimentat.

“Am propus colegilor mei să avem cât mai multe cabine de vot. Dacă facem un calcul simplu, dacă punem 5 minute pentru fiecare votant, ajungem undeva la 5.000 de minute, care înseamnă vreo 10 ore, strict pentru procedura de vot, ceea ce e foarte mult. S-ar putea ca această Conferinţă Judeţeană, dacă nu ne organizăm corect, să dureze 15 ore, ceea ce ar fi inuman.” a spus deputatul de Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.