Preşedintele Partidului Naţional Liberal Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a adus informaţii „calde” de la întâlnirea ce a avut loc în acest week-end la Constanţa. Acesta a confirmat faptul că Biroul Permanent Naţional al partidului a hotărât ca data alegerilor să nu se schimbe, motiv pentru care pe 5 octombrie se va alege preşedintele PNL Suceava.

Deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, care este la şefia Partidului Naţional Liberal Suceava de patru ani, a anunţat astăzi, 5 septembrie, că data alegerilor din partid nu a fost schimbată.

Tot el a spus că au existat câţiva membri ai partidului care au încercat să „perturbe democraţia” din PNL, însă au fost ignoraţi de conducerea centrală a partidului. Ba mai mult, acest gest a fost privit ca fiind unul copilăresc, iar celor câţiva membrii revoltaţi li s-au „tăiat aripile” înainte de a începe.

Băişanu a explicat că a avut câteva discuţii cu cei care se împotrivesc actualei conduceri şi nu îşi explică cum pot spune că partidul este prost condus, atâta timp cât ei fac parte din Biroul Permanent Judeţean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.