Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 2, km 444+300, între localitățile Suceava și Pătrăuți, județul Suceava. Au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul răsturnat pe partea carosabilă. Circulația a fost reluată, în urma intervenției DRDP Iași, pentru degajarea carosabilului.

Preț de minute bune, circulația autovehiculelor a fost blocată pe un sens de mers.

Potrivit martorilor accidentul a fost produs de un autovehicul marca Dacia Logan care a făcut o depășire pe linei continuă.

Se pare că pasagerul Loganului era un om pe care șoferul l-ar fi luat la ocazii. După producerea accidentului, potrivit primilor martori, șoferul s-a ales cu leziuni la cap, iar pasagerul acuza dureri de coaste.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Circulație reluată pe DN 2, județul Suceava

UPDATE (VIDEO): Circulație reluată pe DN 2, județul SuceavaReamintim că un accident s-a produs în această dimineață pe DN 2, km 444+300 (între localitățile Dărmănești și Dănila, județul Suceava). Au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul răsturnat pe partea carosabilă. Circulația a fost reluată, în urma intervenției DRDP Iași, pentru degajarea carosabilului.

Publicată de DRDP Iasi Oficial pe Duminică, 3 februarie 2019

(Sursa video: DRDP Iași Oficial)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.