Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, a fost prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Suceava, unde a vorbit despre necesitatea afirmării PNL ca un partid puternic.

“Când vin aici, vin acasă, la părinţi, la şcoala mea, la mormintele familiei mele, vin acasă. Am suferit mult când nu am avut la Suceava rezultatele dorite. Am toată convingerea că dacă vreun liberal ar fi fost cu o funcție importantă în administrația locală, alta ar fi fost soarta Sucevei. E o competiție acerbă azi, care va naște progres. E foarte bine să fie competiție atâta timp cât după ce se încheie, rezultatele sunt respectate și organizația crește. Noi avem un deficit prin USL, PSD a câștigat la Suceava, noi nu am reușit același lucru la Suceava. Motivul pentru care nu sunt mulți la Suceava de la centru e pentru că stau în expectativă ca să vadă ce alegeți aici. Am fost și sunt membru PNL de 20 de ani. În ultimii 8 ani am fost tot timpul surd și pentru următorii 20 de ani. Pentru mine va fi minunat orice veți alege azi. Lucrurile evoluează foarte repede. Nu veți valida un paradox, că la această adunare exista riscul să ieșiți mai slăbiți. E un risc real. Sper din tot sufletul să ieșiți întăriți. Aeroportul Suceava se dezvoltă și mă bucur din tot sufletul. Evident, și Suceava are nevoie de dezvoltare. În lipsa unei autostrăzi, e singura poartă care poate să creeze locuri de muncă. Sper ca CJ să îl și operaționalizeze. Se dorește crearea axei de dezvoltare Suceava – Botoșani. Sunt patru actori, iar singurul liberal e Florin Ţurcanu. Universitatea din Suceava nu e promovată atât cât ar merita”, a declarat Cristian Adomniței.

Cristian Adomniței a încheiat spunând că actualul președinte al PSD are o altă abordare și dacă PNL nu ține pasul, va rămâne în urmă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.