La data de 22 mai, Poliţia a fost sesizată prin 112 de către administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Suceava, despre faptul că la un bar situat pe strada Calea Obcinilor, mai multe persoane provoacă scandal.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că la data de 22 mai, în faţa unui local din municipiul Suceava, Calea Obcinelor, au oprit două autoturisme, din care au coborât mai multe persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 20 – 40 ani, înarmate cu bâte şi obiecte contondente confecţionate artizanal. Aceştia s-au deplasat în grabă pe terasa localului, unde la o masă se aflau trei bărbați din municipiul Suceava, de 38, 41 și 36 de ani. Aceștia au fost agresați cu obiectele contondente din posesie. Agresiunea a durat aproximativ 2 minute, după care tinerii în cauză s-au urcat în autoturismele cu care au venit şi au plecat într-o direcţie necunoscută. În bar, în momentul producerii incidentului, se aflau încă 4 clienţi, care au părăsit în grabă localul şi gestionara unităţii, care l-a anunţat pe administrator.

În urma agresiunii, una dintre victime a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu „policontuzionat prin agresiune, TCC cu pierdere cunoştinţă, contuzie cot drept, posibil fractură gambă dreaptă, în investigaţii”. Şi celelalte două victime au suferit mai multe echimoze şi escoriaţii. Pe terasa localului au fost distruse mai multe bunuri. Ca urmare a activităţilor investigativ-operative și de cercetare penală întreprinse de poliţişti, au fost obţinute date şi informaţii cu privire la identitatea agresorilor şi locaţiile în care aceştia se ascund, sustrăgându-se urmăririi penale.

Astfel, la data de 26 mai, Judecătoria Suceava a emis autorizația de percheziție asupra unui imobil din satul Antoceni, comuna Forăști, județul Suceava, unde se deţineau date că se ascund 4 suspecţi.

Cu ocazia punerii în aplicare a autorizației au fost identificați autorii, 4 bărbați din Suceava, cu vârstele cuprinse între 21 și 27 de ani. Totodată, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv terminale mobile, corpuri contondente (cuțite, topoare).

De asemenea, ca urmare a activităților întreprinse, pe raza municipiului Pașcani a fost identificat și reținut și un bărbat de 32 de ani din municipiul Suceava. Faţă de persoanele menționate s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „vătămare corporală”, „loviri sau alte violenţe”, „distrugere” şi „portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea identificării tuturor participanților la actele de agresiune și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.