În urmă cu o săptămână, Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal, îl alegea în funcția de președinte pe arhitectul Lucian Matei. Alexandru Băişanu a afirmat că biroul de conducere al Organizației Municipale Suceava a PNL a aprobat în unanimitate ca alegerile din cadrul organizației de tineret să fie reluate.

Alexandru Băișanu, președintele PNL Suceava, a spus că alegerile de la tineretul liberal nu au fost organizate după statutul cerut de partid.

Printre motivele care au dus la reluarea alegerilor, Băișanu a enumerat faptul că dintre cei 400 de membri, dintre care 370 cu cotizația plătită la zi, la alegeri au fost invitați doar 106. Deputatul a afirmat că printre cei care nu au fost chemaţi să-şi aleagă viitorul preşedinte, se numără şi un consilier local sucevean în vârstă de 33 de ani, Andrei Păduraru.

Un alt motiv invocat de Băișanu a fost faptul că  organizaţia de tineret nu a făcut nici o şedinţă preliminară  în sediul partidului. O altă neregulă ţine şi de buletinele de vot, care nu au fost ştampilate cu ştampila Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, ci cu o ştampilă cu TNL, care nu există potrivit statutului partidului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.