În calitate de ambasador, în Campania națională „Bun venit pe lume”, Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, s-a aflat luni, 8 aprilie, la Spitalul Judeţean Suceava.

Amalia Năstase a rămas impresionată de Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou”, declarând că „am fost prin toată ţara şi nu am întâlnit un spital judeţean aşa cum este acesta”. Potrivit Amaliei Năstase, Suceava a reușit să salveze 327 de nou-născuți.

„Campania noastră continuă, sunt mândră că am fost contactată să fac parte din această campanie. Mi se umple sufletul de fericire să ştiu că acei copilaşi se vor face mari şi vor conduce, într-un fel, ţara noastră. Mulţumesc şi sper să continuăm împreună”, a subliniat  Amalia Năstase.

Alături de cei 68 de voluntari ai Organizației Salvați Copiii, la strângerea de fonduri s-a alăturat și Shopping City Suceava. Sucevenii au făcut donaţii în valoare de 13.260 lei.  Directorul Shopping City Suceava, Mircea Petrariu, partener în cadrul proiectului, a precizat că nicio nație nu s-a dezvoltat fără a investi în sănătate și educație.

Invitat la eveniment, fostul Secretar de Stat în Ministerul Sănătății, Cristian Irimie, a spus că specializarea pe care o reprezintă e una extrem de specială, deoarece la intrarea în spital intră o singură persoană și ies două.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.