Astăzi, 11 iulie, peste 150 de angajați Termica au protestat în fața primăriei municipiului Suceava. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că administrația locală nu a găsit soluții care să vină în ajutorul lor și al familiilor lor.

Cu vuvuzele, fluiere, energie și o mulțime de pancarde, peste 150 de angajați ai societății de termoficare au ieșit în fața primăriei municipiului reședință de județ și au strigat, preț de aproximativ două ore, sloganuri jignitoare și incriminatorii la adresa reprezentanților primăriei Suceava. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că urmează să rămână fără serviciu, practic fără posibilitatea de a duce o pâine pe masa copiilor lor.

De partea cealaltă, reprezentanții primăriei sunt de acord cu protestul angajaților Termica. Iată punctul lor de vedere.

Se pare că muncitorii din cadrul societății de termoficare sunt hotărâți să continue cu astfel de acțiuni, până în momentul în care problema lor va fi rezolvată, adică li se va asigura un loc de muncă stabil, practic posibilitatea de a-și întreține familia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.