O asistentă medicală din Botoșani a fost primită acasă ca un adevărat erou, după două săptămâni de luptă pe frontul COVID-19.

Dana Păunescu a îngrijit primii bolnavi infectați cu noul coronavirus SARS CoV 2, internați la Spitalul Judetean de Urgență Mavromati Botoșani.

Soțul femeii, militar de profesie, și fiica acesteia, studentă la medicină, au așteptat-o cu sufletul la gură să se întoarcă acasă.

Momentul a fost postat pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

“Dana este eroul nostru! În calitate de asistent medical a îngrijit primii bolnavi infectați cu noul coronavirus SARS CoV 2, internați la Spitalul Judetean de Urgență Mavromati Botoșani. În tot acest timp, preventiv, a stat departe de familie. Timp de 27 de ani, de cand sunt militar, ea s-a rugat sa mă întorc sănătos la familia mea. De data aceasta eu sunt cel care a așteptat-o acasă, cu sufletul la gura”- este mărturia colegului nostru, plt.adj.șef Costel Pănescu.

Momentul în care soția lui, Dana Păunescu, s-a întors acasă după două săptămâni de luptă pe “frontul Covid – 19” a fost surprins de fiica lor, studentă la medicină.

Îi urăm și noi multă sănătate, putere de muncă și îi mulțumim pentru efortul depus!

Noi suntem la datorie pentru voi!
Voi stați acasă pentru noi!”
, se arată în mesajul postat pe Facebook.

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.observator.tv

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.