Primarul, Ion Lungu, a declarat la întâlnirea cu președinții asociațiilor de proprietari că există un mare declaj între facturile emise de Termica S.A și plata făcută de populație.

Prezent la ședință, directorul Termica, Ovidiu Dumitrescu, a spus că luna trecută de la populație s-au încasat 1,3 milioane de lei, iar factura a fost 2 milioane pentru gaz și 700 mii de lei au reprezentat energia electrică și apa. Pe de altă parte, el a precizat că sunt asociații care plătesc bine, având doar două sau trei luni de întârzire la plată, dar sunt altele care au facturi vechi de nouă luni.

Lungu a cerut populație să plătească măcar în ceasul al doisprezecelea, deoarece există posibilitatea ca Termica să intre într-un blocaj financiar. De aceea, Lungu a convocat pentru data de 14 noiembrie o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, în care să se discute despre viitorul transportului şi distribuţiei energiei termice. Lungu a menţionat că se va discuta şi despre implementarea contractelor individuale între Termica şi toţi consumatorii racordaţi la sistemul public de încălzire.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.