Conform primarului Lungu, municipiul reședință de județ va avea parte de două etape de curățenie în această primăvară. Între 18 și 22 martie se vor strânge plantele uscate, se vor curăța copacii, și se vor igieniza spațiile verzi, iar între 25 martie și 3 mai se va face curățenie generală.

Așadar, primarul Ion Lungu are de gând ca până la sărbătorile pascale orașul să fie nu doar curat, ci și „înflorit”. Campania de curățenie se va desfășura în două etape. Prima va începe în data de 18 martie și se va încheia în data de 22 martie. În timpul acestei acțiuni, primarul a anunțat că se vor curăța copacii, se vor pregăti spațiile verzi pentru florile ce urmează a fi plantate și se va aduna gunoiul „în mare”. Asta pentru că în a doua etapă a curățeniei iese și edilul șef, din nou, la măturat, iar fiecare stradă va fi atent curățată.

Lungu a conchis explicând că a stat de vorbă și cu asociațiile de proprietari, iar administratorii au fost receptivi. Mai mult, aceștia vor încerca să îi mobilizeze pe suceveni, astfel încât un număr cât mai mare de oameni să dea o mână de ajutor.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.