Primarul Ion Lungu a anunţat astăzi, 28 noiembrie, că pe data de 1 decembrie se vor inaugura parcările subterane din centrul Sucevei. Asta în ciuda faptului că regulamentul de ordine interioară este cu nenumărate lacune. Ziua de inaugurare coincide cu aprinderea instalaţiilor de Crăciun.

Ion Lungu a vorbit astăzi despre importanţa proiectului parcărilor subterane din centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Cu toate că termenul de finalizare a lucrărilor din centru era programat pentru martie 2013, se pare că lucrările au fost executate la “foc automat” şi iată, ca o premieră pentru Suceava, avem parte de inaugurarea unui proiect cu mult înainte de termenul programat. Bineînţeles că neîncrederea este cu atât mai mare cu cât România este recunoscută ca fiind ţara tuturor posibilităţilor, iar dacă vor apărea probleme la parcajele din centru se vor auzi scuze obişnuite deja: “vrem şi repede, şi bine” sau “constructorul nu a luat în calcul, însă problemele se vor remedia în cel mai scurt timp”.

Primarul Lungu a vorbit şi despre regulamentul de ordine interioară, dispecerii care vor asigura permanenţa, dar şi construcţiile adiacente. Vorbim despre două toalete care, conform primarului, sunt destinate utilizatorilor parcajului subteran. Totuşi, vor avea acces şi sucevenii care se plimbă prin centrul renovat al municipiului. Probabil că trebuie să mulţumim autorităţilor pentru că au acceptat un asemenea compromis, atâta timp cât igienizarea oraşului este… “în floare”. Sper că s-a înţeles ironia.

 

Ion Lungu a amintit şi celelalte evenimente care au loc în aceeaşi zi, în acelaşi loc, doar că la ore diferite. Cel mai probabil aţi anticipat despre ce este vorba. Luminiţele din pomul de Crăciun amenajat în centrul oraşului, dar şi luminiţele care vor străluci pe toată perioada sărbătorilor în tot oraşul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.