În urma materialului realizat de SUCEAVAL!VE despre pistele amenajate pentru bicicliști, specialiștii din primărie au decis,după o lună, să reconfigureze traseul.

După o muncă titanică, în care au studiat probabil, toate variantele, prin care bicicliștii ar putea folosi pista lungă de 10 km, s-a decis ca în dreptul fiecărui stâlp să fie trasată o dungă cu vopsea. Dar asta nu peste tot, ci doar unde s-a putut.

Respectivele piste au fost realizate în cadrul unui proiect cu fonduri europene, iar după ce reporterii SUCEAVAL!VE au relatat modul cum s-a lucrat la trasarea pistei pentru bicicliști, Ion Lungu,primarul municipiului a precizat că marcajele vor fi modificate.

Viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei (PNL) a criticat, într-o ședință de consiliu local  modul în care au fost trasate pe trotuarele din municipiu, pistele pentru biciclete. Acesta a spus că spațiul pentru bicicliști nu pot fi folosit întrucât în unele zone, în mijlocul traseelor, sunt stâlpi de iluminat public, iar treaba a fost făcută ”inginerește”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.