Autoturism în pericol de prăbușire în albia unui pârâu, după ce a lovit o balustradă a unui pod și a rămas suspendat, pe un drum secundar din localitatea Plopeni.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, în interior se aflau două femei, iar una dintre acestea a rămas blocată în interior, în imposibilitate de a ieși.
Au intervenit pompierii militari suceveni, care au asigurat mașina, după care au extras persoana blocată. Ulterior, autoturismul a fost repus pe carosabil.
Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime. Cele două persoane implicate, după ce au fost evaluate de către personalul medical, au refuzat transportul la spital.

Eveniment rutier în Plopeni

Eveniment rutier în Plopeni13.12.2018, ora 8:50Autoturism în pericol de prăbușire în albia unui pârâu, după ce a lovit o balustradă a unui pod și a rămas suspendat, pe un drum secundar din localitatea Plopeni. În interior se aflau două femei, iar una dintre acestea a rămas blocată în interior, în imposibilitate de a ieși.Au intervenit pompierii militari suceveni, care au asigurat mașina, după care au extras persoana blocată. Ulterior, autoturismul a fost repus pe carosabil.Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime. Cele două persoane implicate, după ce au fost evaluate de către personalul medical, au refuzat transportul la spital.

Publicată de ISU „Bucovina" Suceava pe Vineri, 14 decembrie 2018

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.