Președintele PNL Suceava, Alexandru Băisanu, consideră că este strigător la cer ca într-o țară civilizată în locul unei grădinițe să apară sediul unui partid.

În ședința din 29 august 2013 a Consiliului Local Suceava a fost aprobat transferul imobilului de pe strada Trandafirilor nr.4, loc în care a funcţionat o grădiniţă timp de mai mulți ani, în administrarea PDL Suceava.

La vremea respectivă Consiliul Local avea pe ordinea de zi a aproba articolul susținut de Lungu și consilierii PDL care spune: „Se aprobă închirierea fără licitaţie publică, pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire, a spaţiului proprietate privată a municipiului Suceava, în suprafață de 227 mp situat în Suceava, str. Aleea Trandafirilor nr. 4, pentru sediul aferent Partidului Democrat Liberal – Filiala Teritorială Suceava”.

Ședința respectivă a fost condusă de penalistul Vasile Mocanu, iar pentru au votat 17 consilieri. Cum PDL are numai 10 consilieri celelalte 7 voturi au venit de la USL, respectiv toate 7, sau numai 6, existând posibilitatea ca un vot să fi fost dat de consilierul PP-DD, Adrian Arămescu.

După ce săptămâna trecută a fost inaugurat sediul PDL, deputatul Alexandru Băișanu, a venit astăzi și a spus că în urmă cu doi ani a țipat ca în gură de șarpe că PDL, împreună cu Ioan Bălan și Ion Lungu, vor fura o grădiniță și o vor transforma în sediu de partid.

„Ați luat de la copii și v-ați făcut voi casă voastră frumoasă și nu ați avut bani să băgați în ea să o faceți cum trebuie, când erați la guvernare, așa cum ați făcut acuma. Așa veți face și în viitor, veți lua Suceava pentru voi și veți investii tot pentru voi.Rușine consilierilor locali indiferent din ce partid fac parte, care au votat ca această clădire să ajungă sediu de partid, a conchis Băișanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.