Originali ca în fiecare an, elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava au oferit un spectacol plin de energie și umor pe scena Casei de Cultură din municipiu.

„Întâlnire la muzeu” a fost tema aleasă de reprezentanţii liceului, iar dansurile, momentele muzicale, scenetele şi pantomima au animat atmosfera, preţ de trei ore. Într-un decor în care erau înfăţişaţi Venus din Milo şi David al lui Michelangelo, şi-au făcut apariţia şi amfitrionii evenimentului, respectiv Stan, Bran, Marylin Monroe şi Cleopatra.

Primul moment a constituit o serie de elemente ce puteau aminti de o vizită la muzeu, însă cu toate că tema aleasă a fost una extrem de ofertantă, aceasta a fost prea puţin valorificată pe parcursul întregului spectacol, astfel că după debutul balului, niciun alt moment nu a evidenţiat ideea principală de la care a pornit evenimentul.

Nouă perechi de boboci au intrat în cursa pentru dobândirea titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2013 și toți au trebuit să demonstreze juriului că sunt carismatici, romantici, inteligenți și plin de talent.

La reușita balului și-au adus aportul și elevii din clasele mai mici, astfel că Magdalena Drăgoi, din clasa a IV-a A, a interpretat cunoscuta melodie „Până la stele”, iar Bianca Scutariu, din clasa a XI-a, a ridicat sala în picioare cu cântecul popular „Hora din Moldova” .

Pentru boboci a urmat proba de dans pe ritmuri latino și vals, iar sceneta reprezentanților colegiului, prin care doreau să arate discrepanța dintre un moș de la sat și un adolescent din oraș, a provocat ropote de aplauze.

Tot în cadrul evenimentului, eleva Alexandra Herghelegiu şi-a prezentat propriile creaţii vestimentare, iar formația FEVER’s a oferit un concert, timp în care juriul a deliberat.

Momentul premierii a fost așteptat cu sufletul la gură, iar juriul a hotărât ca locul IV, oferit de compania Oriflame, să fie adjudecat de eleva Adelina Macoveiciuc, în vreme ce premiul al III-lea a fost obţinut de Alexandru Andronic şi Rebeca Ieremie. Premiul al II-lea a fost câştigat de Eduard Oanea şi Georgiana Bumbu. Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2013, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, au fost obţinute de concurenţii Antonela Laibiuc şi Ilie Tihulcă.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.