Vineri seară, 25 octombrie, elevii Colegiului Economic Dimitrie Cantemir şi-au ales cei mai frumoşi boboci din clasa a IX-a. Balul s-a desfăşurat la Casa de Cultură, iar invitatul lor special, Lora, a făcut un adevărat spectacol.

Spectacolul a început de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar misiunea bobocilor a fost una deloc uşoară, în faţa unui public de peste 700 de persoane. 11 perechi s-au înscris în cursa pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2013. Tema aleasă de elevii de la Economic a fost o paralelă între tradiția populară și modernismul societății contemporane. În faţa colegilor lor şi a profesorilor organizatori, strânşi în sala de spectacole a Casei de Cultură, cele 11 perechi au trecut prin probe de prezentare,  aptitudini şi ţinută de seară.


Pe lângă toate acestea, momentele pline de muzică, dans, umor și energie realizate de elevii de clasa a XII-a între probele concurenților, i-au făcut pe cei prezenți să se bucure de o seară minunată, plină de bună-dispoziție. În continuare puteți urmări ce au făcut elevii Colegiului Economic, pentru a-i binedispune pe cei 700 de spectatori aflați în sală.

Atmosfera a fost încinsă de Lora și DJ Silver, care au reuşit să anime atmosfera cu unele dintre cele mai cunoscute hit-uri ale momentului. Prestația cântăreței a fost la înălțime, iar sala a cântat împreună cu ea piese ca Puișor, Fără el, Un vis etc. La final, artista i-a îndemnat pe tineri să țină capul sus, să învețe, să lase țigările, drogurile și să asculte de părinți și profesori.

Cel mai aşteptat moment al serii, premierea bobocilor, a adus titlul de Sigur Special cuplului Onofrei Alexandru și Dranca Monica. Locul III le-a revenit lui Găleată Marius şi Basic Diana, Locul II – Popovici Cosmin și Nedelcu Lavinia, Locul I – Birău Denisa și Nistor Tudor, în vreme ce mult râvnitul titlu de Miss şi Mister CEDC le-a revenit lui Covaliu Ana Maria și Lupu Constantin Gabriel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.