„O şcoală de spioni” a fost tema propusă de elevii și cadrele didactice de la Colegiul Mihai Eminescu. Balul celor de la Mihai Eminescu a fost probabil cel mai bun din acest an, dintre cele prezentate de liceele sucevene.

Totul a început cu misiunea de eliberare a boboacelor de către boboci, apoi cei 20 de concurenți au fost prezentați de către organizatorii din clasele mai mari.

Bobocii au trebuit să treacă diferite probe și să impresioneze juriul cu aptitudini precum creativitate, eleganță, creând parodii haioase, reprezentații de arte marțiale, dansuri moderne, dar și cântece pentru toate gusturile. Proba de prezentare a costumelor de seară a încheiat prestația celor din clasa a IX-a.


Pe scenă a urcat, în aplauzele publicului din Casa de Cultură, trupa Deepcentral, care a oferit un show de zile mari, iar adolescenții nu au ținut cont că sunt incomodați de scaune și au dansat pe ritmurile pieselor ”O stea”, ”Până la cer”sau ”Raindrops”.

Elevii din clasele mai mari au făcut ca publicul să plece încântat după cele trei ore și ceva. Aceștia au realizat scenete ca  „Stomatologie şi stil”, „Cum putem aplana conflictele care se ivesc în viaţa conjugală?”, „Ce înseamnă să fii intelectual? Cine este cocoşul şi cine este găina în familie?”.

Cea mai reușită scenetă a fost „La film”, acolo unde până și Mihai Bendeac, ar fi fost invidios pe interpretarea jurnalistului Radu Banciu,  propusă de un elev al colegiului. Acesta l-a parodiat într-o manieră unică pe realizatorul emisiunilor ”11 metri” de la SPTFM și ”Lumea lui Banciu” de la B1 Tv.

>

Momentul cel mai aşteptat al serii a fost decernarea premiilor pentru cei mai buni, carismatici și frumoși elevi ai Colegiului Mihai Eminescu. Juriul a hotărât ca Locul III să îi revină lui Răzvan Niţu şi Ioana Bilec, iar Locul II lui Vlad Viziteu şi Evelyn Gafencu. Titlul de Miss şi Mister Boboc 2013, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava, a fost obţinut de elevii Ruslana Gorceag şi Marius Păvăluc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.