Prezent la Suceava, premierul României Victor Ponta a declarat faptul că s-au alocat deja bani pentru maternitățile de la Spitalul Suceava și Rădăuți. Declarația a fost făcută vineri, 16 august, la o conferință de presă organizată alături de președintele Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu și primarul Ion Lungu.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a precizat faptul că reprezentanții administrației locale și județene au muncit și în cele două zile libere oferite de Guvern, iar joi s-au prezentat la Putna într-un spirit pios, nu cu pantofi „Cocoș-Chanel”, cum fac alții. Acesta i-a mulțumit premierului Victor Ponta că a acceptat din nou invitația de a fi prezent la această sărbătoare în județul nostru și a amintit faptul că, în ciuda discuțiilor reprezentanților opoziției, Guvernul Ponta a făcut investiții în spitalele din județ, amintind de maternitățile de la Spitalul Județean Suceava și Spitalul Rădăuți.

Prim ministrul Victor Ponta a precizat că nu a ținut cont de faptul că cele două municipii au primari PD-L, deoarece interesul actualului Guvern este ca investițiile cu adevărat importante să fie făcute, indiferent de culoarea politică a primarilor.

Pe lângă cele două investiții în spitalele din județul nostru, Victor Ponta a amintit și de alte priorități, printre care Spitalul din Fălticeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.