Astăzi, la ora 16:30, a fost tăiată panglica pentru cafeneaua din incinta Corpului D al Universităţii Ştefan cel Mare Suceava.

Potrivit rectorului Valentin Popa, proiectul ”BOOK Cafe” se adresează în special studenților, dar şi sucevenilor dornici să se întâlnească într-un cadru plăcut, pentru a citi şi a socializa.

”Mă bucur că avem acest spațiu în acest loc, care în principiu a fost dedicat încă de la început pentru o cafenea, iar astăzi îi redăm menirea din proiect. Îmi doresc ca pe viitor să am o acțiune gen <La o cafea cu rectorul>, în care să mă pot întâlni cu studenții și cu celelalte cadre didactice într-un cadru mai puțin formal și în care să discutăm subiecte curente ale Universității”, a declarat Valentin Popa.

Potrivit prorectorului Mihai Dimian, unitatea va funcţiona între orele 9 – 17, programul urmând a fi adaptat în funcţie de fluxul şi cerinţele studenţilor şi de evenimentele ce vor fi găzduite. În incinta localului funcționează o librărie, ce are deschis un punct de vânzare. Book Cafe-ul este amplasat în grădina englezească a Corpului D, din campusul universitar, iar aici studenţii vor găsi produse care se comercializează şi la cantina USV, la preţuri similare.

Primul eveniment cultural, care va marca deschiderea USV “Book Cafe”, va avea loc joi, 10 octombrie, de la ora 20:00 – Seară de Folk, susţinută de Mihai Boicu şi Andrei Cicioc.

book cafe valentin popa

DSC_0310

DSC_0315

DSC_0321

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.