Cătălina Vartic, liderul Partidului Ecologist Român filiala Suceava, s-a lansat, joi, 13 august, în cursa  pentru președinția Consiliului Județean Suceava. Astfel, aceasta și-a prezentat platforma electorală, subliniind că va fi vocea sucevenilor.

De altfel, Cătălina Vartic a precizat că este un om asumat, cu experiență de viață, care a activat în mediul privat și știe ce înseamnă să plătești salariile unor oameni care depind de asta, de altfel, aceasta a precizat că știe ce înseamnă să îți dai sufletul într-o multinațională, dar și ceea ce înseamnă să lucrezi și la stat.

„Astăzi, vrem să le arătăm sucevenilor că există o alternativă! În politică, ca în orice alt domeniu, sunt oameni buni și oameni răi, oameni corecți și hoți, oameni cinstiți și demagogi. Problema celor care fac poolitică este aceea că ajung să se mânjească într-atât, încât transformă politica în ceva toxic și urât, iar oamenii buni se îndepărtează”, a spus Cătălina Vartic.

Aceasta a adăugat că a a reintrat în arena politică pentru că nu vrea să le datoreze copiilor săi explicații pentru că a stat pe margine atunci când putea să facă ceva.

„E timpul oamenilor care nu stau cu capul plecat și care nu scriu după dictare. Pentru acești oameni există Partidul Ecologist Român filiala Suceava”, a precizat Cătălina Vartic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.