Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al comunei Ipotești, Gabriel Țabrea, împreună cu un grup de tineri au reușit să igienizeze pădurea Rediu din localitate. Astfel, sâmbătă, 23 mai, voluntarii, înarmați cu saci menajeri mari și cu o dorință uriașă de a face ca meleagurile lor să fie curate, au reușit să igienizeze locurile pe care le iubesc.

Tinerii, fie că s-au născut în Ipotești, fie că s-au mutat de curând, iubesc natura și și-au propus să remedieze greșelile semenilor lor și să facă pădurea mai curată și mai primitoare.

„Astăzi (sâmbătă, 23 mai, n.r.) am reușit împreună să curățăm pădurea Rediu din Ipotești. Chiar dacă unii se pregăteau să îmi zică «Ți-am spus eu că nu va veni nimeni»… tinerii din comună au demonstrat că SUNT o comunitate unită, care își dorește numai lucruri frumoase.
Indiferent de satul în care locuiesc, Tișăuți, Lisaura sau Ipotești; ortodocși, penticostali sau baptiști, mutați de curând în comună sau născuți și crescuți aici, din diferite partide politice sau apolitici, au demonstrat azi că pentru a face ceva este important să existe UNITATE și VOINȚĂ!
Este un început și vom continua să fim o comunitate, vom continua să luptăm pentru curățenie, dezvoltare, normalitate și transparență!
Le mulțumesc tuturor celor care azi au lăsat deoparte treburile și au participat 2 ore la această acțiune!!! Vom continua peste două săptămâni cu ecologizarea zonei din satul Tișăuți și apoi din satul Lisaura.
Mulțumesc și celor care au fost astăzi și pe care nu i-am etichetat aici pentru că nu îi am în lista de amici pe facebook! Doamne ajută tuturor! Împreună contăm!!!”, a transmis Gabriel Țabrea.

Trebuie precizat că la acțiune au participat si membri ai USR-PLUS, iar Primaria a asigurat transportul deșeurilor colectate.

2 Responses

 1. Florin Moscalu

  Și candidatul USR &PLUS la primăria Ipotești a fost prezent și a organizat o mica parte din acțiune.
  Asta daca tot ați dat.o în politica!

  Răspunde
  • Vali

   Da dar nu a platit pentru publicitate.
   sau nu mai intelegem treaba cu media?!

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.