În urmă cu un an, cei de La Fierărie propuneau un proiect ambiţios într-un oraș în care cultura este dorită, apreciată, dar spațiile adecvate pentru manifestări artistice pot fi numărate pe degetele de la o mână.

Zilele acestea, Talcioc Cultural împlinește un an. Conceptul lor a fost încă de la început cel de a aduna iubitori de cultură de toate vârstele într-un singur loc. Sâmbătă seara, Talcioc Cultural a fost “avanpost” Radio Guerrilla. Cei de la Guerrilla, care emit online, au propus două trupe autentice și un dj set, într-un show unic pentru Suceava. Dovadă sunt clipurile băieților de la Theory of Mind, Moebius, Yoon (DJ Set).

Formația Theory of Mind este compusă din Vladimir Bosinceanu – Voce/Chitară, Andrei Bosinceanu – Chirară Bass, Alex Cos – Chitară, Tudor Bilt – Tobe. Moebius este format din Stefan Eremia Voce/Chitară, Andrei “Deiu” Erdei Voce/Chitară, Gabriel Kirmaier (chitară/ acordeon), Bogdan Stavarache (chitară bass/voce), Andrei Țîrcă (tobe), Robert Molnar (guitar hero).




Theory of Mind


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.