Şi în acest an Primăria va finanța Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală „Lira de Aur”, ediția a XXXIV-a

Primăria, împreună cu Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, organizează Concursul Internaţional de Interpretare Instrumentală „Lira de Aur”, care se va desfăşura la Suceava, între 24 şi 26 mai. Deschiderea oficială va fi la ora 10.00, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”.

Ca şi în anii precedenti, câștigătorul Lirei de Aur va primi din partea Centrului Cultural „Bucovina” suma de 1000 de euro. Ceilalți participanți prezenți în finală vor primi, în afara sumei cuvenite premiului I, şi alte premii speciale, cu valori între 50 şi 250 de euro.

La concurs sunt așteptați elevi cu vârsta între 9 şi 19 ani, respectiv clasele III – XII, indiferent de forma de învăţământ, particulară sau de stat. Jurizarea va fi făcută de cadre didactice din instituţii de învăţământ superior de muzică şi licee de artă, pe secţiuni şi categorii de vârstă. Hotărârile juriului sunt definitive şi de necontestat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.