Președintele Organizației Județene a PDL, Gheorghe Flutur, a precizat că pe data de 13 septembrie, la Gura Humorului, toată conducerea partidului va fi prezentă la ședința Biroului Permanent Național.

Flutur a spus că se vor discuta probleme legate de regiunea Moldova și Bucovina, deoarece pentru PDL acest spațiu geografic a reprezentat întotdeauna o prioritate.

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, va avea loc în cadrul  Organizația Municipală  a PDL Suceava alegeri.  Președintele PDL, Gheorghe Flutur, a precizat că pe lângă instalarea în funcția de președinte a deputatului Ioan Bălan, scopul întâlniri de la Conacul Domnesc din Șcheia este de a pune piatra de temelie pentru obiectivul din 2016, câștigarea Primăriei Suceava.

Legat de regionalizare senatorul a declarat că  trebuie trecut de la vorbe la fapte. Flutur a spus că responsabilitatea creării a două regiuni în Moldova aparține în totalitate USL-ului. Președintele PD-L a spus că nu există o concurență cu Iașiul dar și Suceava merită să fie într-o regiune distinctă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.