În data de 6 iulie 2018, în jurul orei 22.45, conducătorul autoturismului marca Jaguar, care l-a acroșat pe un polițist de frontieră în data de 6.07.2018, a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Acesta a fost depistat de către un echipaj al poliției de frontieră în timp ce se deplasa cu un alt autoturism având calitatea de pasager.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, persoana în cauză fiind reținută pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

jagura incendiat brodina

Reamintim că în data de 6 iulie 2018, în jurul orei 19.55 un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Brodina care se afla pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, pe raza localității de frontieră Paltin, jud. Suceava, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către oamenii legii, acroșând pe unul dintre polițiștii de frontieră, cu intenția evidentă de a-l accidenta și de a scăpa de oamenii legii.

Imediat, la fața locului a fost solicitată o ambulanță, colegul nostru fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale. În momentul de față este în afara oricărui pericol.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat și incendiat, pe un drum forestier de pe raza localității Ulma, jud. Suceava. În autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu țigări incendiate și acestea.

Au fost dispuse toate măsurile specifice, în colaborare cu Poliția și Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale.

În cauză, se vor efectua cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.