Mulți primari din județul Suceava și-au luat echipa și au trecut la alte partide când au auzit că Mirela Adomnicăi va fi candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Tot atunci, și actualul președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și-ar fi luat și el concediu pe perioada campaniei electorale, dacă nu avea județul plin de șantiere ce trebuiau supravegheate și dacă nu ar fi trebuit să fie un LIDER pentru cei din echipa sa.

Ajunsă candidat al PSD Suceava la funcția de președinte al CJ Suceava, Mirela Adomnicăi încearcă, timid, să mimeze o campanie electorală caldă și primitoare, dar să fim serioși: de câte ori nu mimează femeile și altceva, pentru a intra în grație celui ce se află lânga ea, sau, celor, dacă ar fi să vorbim aplicat.

Astfel, astăzi, Mirela Adomnicăi, cu o aroganță, atât de specifică, încearcă să arate prin fotografii și texte șablon că este extrem de iubită de locuitorii din județ, 90% dintre ei auzind de ea când au auzit și că tinerii și cei dornici de un permis auto trebuie să meargă să dea traseul la Suceava pentru că atât a putut decide prefectul Adomnicăi pentru binele oamenilor din județ.

Restul de 10% o cunosc pe psd-ista Mirela Adomnicăi din poveștile din popor, care sunt atât de vaste și interesante, încât oamenii n-au mai vrut să le dea uitării. Presărate cu tot ce este nevoie: sare, piper sau whisky și înmiresmate de fumul gros al trabucului, aceste povești au devenit o veritabilă carte de vizită.

În acest fel, campania electorală a PSD Suceava devine un adevărat test la o materie la care au absentat 4 ani, ceea ce îi determină să recurgă la metode dintre cele mai neortodoxe: așa au ajuns fețe bisericești din comuna Stulpicani să facă politică, în livadă.

Întrucât acolo nu se afla niciun mort (fizic, nu politic) și nu era niciun priveghi, prezența a două fețe bisericești nu se explică, de aceea, redacția SuceavaLive cere PUBLIC un punct de vedere al ÎPS Calinic.

Atât de jos a ajuns PSD Suceava: recurge la tot felul de metode permise și mai puțin permise în disperarea de a manipula acolo unde primarii în funcție  au oferit o mare lecție de profesionalism.

Întrucât unii edili au ales să schimbe partidul pentru că președintele PSD Suceava i-a mințit până în ultimul moment că el va candida împotriva lui Flutur, aceștia „beneficiază” astăzi de o adevărată campanie de denigrare MINCINOASĂ.

La Ostra, de exemplu, Mirela Adomnicăi încearcă o strategie, ce probabil, în mintea domniei sale, va exploda de atâta inteligență: a convins-o pe sora actualului primar al comunei să candideze din partea PSD promițându-i  FONDURI EUROPENE la Ostra.

Mirela Adomnicăi face niște promisiuni pe care nici din postura de președinte al Consiliului Județean Suceava nu ar avea cum să le îndeplinească, cu atât mai puțin din postura de perdant pe care o va avea pe data de 28 septembrie.

Ori, să vii să încerci să arunci cu noroi într-un primar ca Ioan Oros, un profesionist ce a făcut tot ce a depins de el și de echipa sa pentru a atrage fonduri și pentru a moderniza comuna, lucru ce i-a și reușit, nu face decât să arate cât de puțină administrație locală cunoaște un om ce se vrea în fruntea județului.

Ioan Oros, alături de echipa sa de la Primărie, au investit în infrastructură rutieră, în școli și educație și în toate domeniile în care a fost nevoie. Dovadă că echipa de la Primărie și-a făcut treaba, în anul 2016, Ioan Oros devenea primar cu un procent de peste 93%.

La Stulpicani, acolo unde s-au realizat în 4 ani zeci de investiții,  Mirela Adomnicăi vine și spune că primarul Vasile Zamcu le-a preluat de la fostul primar, un domn recunoscut în întreg județul pentru modul de a face administrație: își nota pe agendă tot ce îi cereau oamenii și cu asta se alegeau locuitorii comunei.

Pentru buna informare atașăm o listă cu cele mai importante proiecte de la Stulpicani, în care se poate observa și perioada în care au fost votate și Hotărârile de Consiliu Local și perioada în care s-au implementat.

Mirela Adomnicăi este candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava pentru că președintele PSD Suceava a renunțat să candideze pentru această funcție. Pentru că s-a „sacrificat” în lupta cu Gheorghe Flutur, cel mai probabil, Mirela Adomnicăi va fi recompensată cu un loc eligibil pe lista de parlamentare, dacă nu se va întâmpla ce s-a întâmplat și în 2016 când a fost ștearsă de pe listă, pe parcurs. Motivele de atunci par a fi valabile și astăzi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.