Începând cu data de 31.01.2021 orele 16:00, Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat pe toate căile de circulație rutiere aflate în administrare în medie cu un număr de 44 de mașini și utilaje, cu un consum de 250tone sare și 50 tone amestec sare/nisip. Până în acest moment nu au fost înregistrate probleme majore. Pe drumurile aflate în administrare alternează sectoare cu carosabil la negru, respectiv cele acoperite cu zăpadă apoasă.

Pe drumurile naționale din administrarea SDN Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată fără probleme deosebite. Carosabilul este umed pe DN 17, pe celelalte drumuri administrate fiind acoperit de zăpadă frământată 0-1cm. În cursul nopții și a dimineții s-au înregistrat precipitații sub forma de ninsoare pe toate sectoarele de drum național. S-a acționat pentru îndepărtarea zăpezii cu 30 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat 196 tone sare și 101 tone nisip.

Pe căile de circulație rutiere aflate în administrarea și exploatarea Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava se circulă în condiții de iarnă, carosabilul fiind  acoperit cu zăpadă în strat subțire (5 cm). Pentru prevenirea și combaterea poleiului s-a intervenit cu 31 utilaje și s-au împrăștiat 237 tone de material antiderapant.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.