Începând cu data de 14 ianuarie 2021 până astăzi, 15 ianuarie, la aceasta oră, Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat pe toate căile de circulație rutiere aflate în administrare în medie cu un număr de 21 de mașini și utilaje, cu un consum de 131 de tone de sare și 4 tone de clorură de calciu. Până în acest moment nu au fost înregistrate evenimente rutiere. Toate drumurile sunt la negru și umede.

Pe drumurile naționale din administrarea SDN Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată fără probleme deosebite. Carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământată 0-1 cm spre acostament. În cursul nopții și a dimineții s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare pe toate sectoarele de drum național. S-a acționat pentru îndepărtarea zăpezii și prevenirea poleiului cu 25 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat 178 tone sare, 14 tone nisip și 1,8 tone clorură de calciu. Se acționează în continuare pentru prevenirea poleiului.

Pe căile de circulație rutiere aflate în administrarea și exploatarea Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava se circulă în condiții de iarnă, carosabilul fiind  acoperit cu zăpadă în strat subțire și porțiuni cu polei. Pentru prevenirea și combaterea poleiului s-a intervenit cu 30 utilaje și s-au împrăștiat 225 tone de material antiderapant.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.