Primarul Ion Lungu a făcut astăzi, 29 mai, o declarație șocantă în conferința de presă săptămânală, vis-a-vis de ce înseamnă cheltuirea banilor publici. Afirmația lui Lungu ridică semne de întrebare despre modul în care se cheltuie banii publici în municipiul reședință de județ.

Chiar dacă toată lumea știe faptul că banii publici nu sunt cheltuiți corespunzător în România, Suceava nefăcând excepție, parcă este surprinzător să o auzi chiar din gura edilului șef. Astăzi, 29 mai, în cadrul conferinței de presă organizate săptămânal la sediul primăriei municipiului Suceava, Ion Lungu a explicat care este diferența dintre cheltuirea banilor privați și cheltuirea banilor publici.

Declarația primarului Lungu vine în contextul investiției în noua centrală termică pe biomasă, ce urmează a fi dată în folosință în toamna acestui an. Se pare că, în sfârșit, cineva din administrația locală recunoaște faptul că banii publici, banii noștri practic, sunt cheltuiți aiurea. Sau, citându-l pe primar, în bătaie de joc.

Comentarii Facebook

6 Responses

 1. Lupascu Margareta

  Preocupat sa aduca argumente cat mai convingatoare, Primarele de Suceava "a comis-o", cum se spune… Pentru ca, nu-i asa, si subconstientul dumnealui stie ca adevarul este cel mai bun argument… 🙂

  Răspunde
 2. Marius Nicolae Bujor

  Pai primariile noastre se comporta de parca nu ar mai incapea banii in visteriile statului, nu am inteles si nu inteleg de ce tre sa plateasca primaria see you milioane de euro o firma privata sa faca curat si sa ne ridice gunoiul. Nu ar fi mai simpu ca primaria sa achizitioneze cateva masini de gunoi si sa faca ea treaba? Statul la fel ca si majoritatea cetatenilor romani se comporta de parca ar fi cei mai bogati din lume, Rupti in cur dar see you BMW, see you 3 lei in bhuzunar din care 2 ii lasa ciubuc cand cumpara ceva.

  Răspunde
 3. gica

  asa e romanu … se multumeste cu ce are sau nu are … oameni buni … e dreptul vostru , platesti taxe pt ceva … cum ar fi sa mergi la cumparaturi si sa pui in cos : lapte , paine , cereale , mere si apoi mergi la casa le platesti pe toate dar primesti doar laptele si merele !? … ce faci te multumesti cu atat … iti spui ca na … la celalalt magazin am platit tot si nu am primit nimic !? trezirea !!! Noi suntem de vina , nu ei !!! ca acceptam !

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.