Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat începerea la Suceava a celei de-a IV-a ediţii a Forumului „Dialog Bucovinean”, la care participă reprezentanţi ai Guvernului Austriei şi ai autorităţilor din Suceava şi Cernăuţi.

bucovina_vechePreședintele Consiliului Județean a declarat că mâine, 28 mai, la Palatul Administrativ, începând cu ora 09.30, se vor purta discuţii în plen, cu reprezentanți ai Ucrainei și ai Austriei, despre ceea ce ar trebui să fie Bucovina. După-amiază, delegațiile celor trei state vor avea o vizită de documentare în judeţul Suceava, pentru a arăta oaspeţilor câteva elemente importante care formează brandul turistic Bucovina.

Totodată, Nechifor a spus că din surse interne, transferuri bugetare şi proiecte cu finanţare europeană, nu se găsesc rezolvări pentru toate problemele din judeţ. El a mai precizat  că, în acest sens, îi cheamă pe  investitori mâine la discuții, iar după acestea, Consiliul Județean Suceava va organiza forumuri economice cu reprezentanţi ai mai multor ambasade sau cu misiuni economice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.