Preşedintele executiv al PSD Suceava, senatorul de Fălticeni Ovidiu Donţu, consideră că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, senatorul Gheorghe Flutur, este „regele licitaţiilor trucate”.

După ce i-a îndemnat pe tinerii aflați în sală să fie frumoși și curați, senatorul Donțu a spus că a cunoscut prin liderul PD-L „omul negru”. El a afirmat că județul trebuie să plătească 25 miliarde de lei către Uniunea Europeană, deoarece Gheorghe Flutur a făcut licitații trucate.

„Gheorghe Flutur este politicianul care a permis ca în sediul PD-L să se dea capuri în gură pentru lucrări. Deci nu putem vorbi de un partid cu care ne putem bate în doctrină. Îmi doresc să discut cu Gheorghe Flutur despre Constituție, despre lucrurile bune pe care un partid le poate face pentru oameni, dar ei nu au depășit statutul de partid mafiot”, a declarat Ovidiu Donțu.

Acesta a spus, referitor la proiectul Constituției, că în această lună va căpăta forma finală, după ce Comisia de la Veneția și Comisia Europeană își vor da girul. Președintele executiv a spus că cel puțin pentru trei motive ar trebui ca cetățenii să meargă să voteze noua Constituție. Primul ar fi eliminarea traseismului politic, al doilea rezolvarea divergențelor dintre instituțiile statului și ultimul ar fi numărul maxim de parlamentari, care a fost stabilit la 300.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.