Într-un buletin de știri al postului TV Antena1 a apărut o știre despre Suceava „focarul României”, în care un reporter a avut o intervenție live din centrul orașului. Nimic greșit până aici, ar spune toată lumea. Ideea este că postul tv a difuzat imagini din arhivă, cel mai probabil de vara trecută și din București, în timp ce pe ecranul televizorului apărea că imaginile sunt transmise în direct din municipiul Suceava.

Această dezinformare crasă nu este corectă față de suceveni și față de Suceava, întrucât aici, chiar dacă oamenii au ieșit să își asigure necesarul, au respectat, în cea mai mare parte, măsurile impuse de autorități. Nu este corect ca o comunitate frumoasă să fie terfelită pe la posturile centrale, doar pentru că „așa e trendul” să te iei de Suceava.

Internauții care au văzut știrea nu au stat pe gânduri și au distribuit-o, atrăgând atenția că imaginile nu reflectă realitatea și că nu sunt din municipiul Suceava.

Dacă tot ne ghidăm după Google, m-am ghidat și eu după imaginile difuzate DIRECT SUCEAVA, și mă gândesc să mai stau puțin în carantină dacă se tot modifică orașul așa tare și apar mai multe benzi de circulație pe sens, am văzut și un indicator M .Avem metrou în Suceava! Bravo Observator ,a mai fost o știre acum ceva vreme cu Google-Waze ,blocaj trafic parcă? Se plimba un tip cu mai multe telefoane .😁😁😁”, a scris un bărbat pe Facebook.

O femeie care a văzut știrea în care au fost prezentate imagini care nu au conexiune în realitate a scris: „Mințiți poporul cu televizorul”.

O altă internaută care a observat greșeala gravă a celor de la postul național de televiziune a scris: „Ura ura, avem metrou la Suceava, să vezi de acuma ce invidioși sunt vecinii 😂😂😂”.

Și aceste comentarii și remarci continuă la nesfârșit, oamenii criticând dur greșeala jurnaliștilor.

În fapt, aceasta este încă o dovadă că cei de la posturile naționale nu doresc nimic altceva decât să denigreze Suceava și pe oamenii de aici.

VIDEO: Costy Pavalache

9 Responses

  • Marcel

   O FAC DIN INVIDIE DIN NESTIINTA ..DEMONSTREAZA INCA O DATA……CIT DE MULT IUBESC EI SUCEAVA……CINE O VIZITEAZA ….CHIAR SI CIND VORBESC DE BUCURESTI…..SUCEAVA E IN INIMA LOR…….NOI MULTUMIM CA NU NE POT SCOATE DIN INIMA LOR..

   Răspunde
 1. A

  Unde dracu ai văzut tu metrou în Suceava și trei mașini de bucuresti care stau aliniate la semafor odată

  Răspunde
 2. vasile

  ha si imaginiile sunt din jegosul de bucuresti imputit nici decum din sugiceva antena jegoasa si infecta , ha ca asa mai nou vorbiti jegosilor , ham

  Răspunde
 3. Sirghie

  Ca cetățean al acestui oraș mă simt denigrat si desconsiderat de acest post de televiziune. Corect ar fi să își ceară scuze pentru greșeală. Dat fiind faptul că nu o fac , le transmit că sunt jalnici. Niște panarame. Rușine să vă fie Antena.

  Răspunde
 4. Alex

  Ce minciuna grosolana. Nici măcar un om nu purta masca. Sunt din Suceava iar eu nu am putut recunoaște zona filmata. Rușine! Închis acest post pt dezinformare!!!!

  Răspunde
 5. Ioan

  Câtă nesimțire și câte minciuni se publică în zilele noastre, mai poți crede știrile române? așa se răspândește ura și se îndeamnă lumea la răutate.

  Răspunde
 6. Lazareanu Vasile

  Latrina tot latrina este, for ca-i spine 1 sau 3! Rusine Felix turnatorul!!!!!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.